Nyt on taas se aika vuodesta, kun minuun iskee villitys. Villitys jättää kaikki keskeneräiset työt lojumaan ja aloittaa uusia. Ihan noin vain, vastoin kaikkia pyhiä periaatteitani "en koskaan jätä työtä kesken tai aloita uutta ennen kuin edellinen on valmis" No, tätä omaa sääntöäni rikon kyllä kaiken aikaa, tosin siitä pidän kiinni, että kaikki valmistuvat -lopulta.

Tutkailin verkkokauppani varastoja, josko nappaisin jotkut keväiset langat itselleni, mutta toistaiseksi maltoin mieleni.

Tässä kuva viimekeväänä neulomastani a-linjaisesta liivistä. Se on tehty Araucanian samettilangasta ja on aivan ihana juuri tässä vaiheessa vuotta, kun välillä on kylmä ja toisaalta aurinko jo lämmittää...

eihän tästä nyt paljoa näe, mutta kun piti itse ottaa kuva... ei kädet riittäneet kauemmas

Tuo samettilanka oli aivan ihanaa neuloa ja riittoisaa. Tähän liiviin minulta meni reilut 200g. Alareunassa aloitin 3o 6n neuleella ja kavensin sitten nurjia pois kun korkeutta oli noin 10 -12 cm edellisestä kavennuksesta. Yäreunassa on sitten 3o 3n ja olkaimet jatkuvat suoraan  neuleesta. Olkaimet on reuna s, 2o, 2n, 2o ja reuna s. Kädentien kavennukset tein aika alas, jotta neule on a-linjaiseen sopivan rento. Tässä ei sitten ollutkaan kuin sivusaumojen ompelu kokoamisena ja siltäkin olisin välttynyt, jos olisin neulonut pyöröpuikoilla.

Ulkona paistaa ihanasti aurinko! Taidanpa napata koirat mukaan ja lähteä lenkille. Jos ne nyt tuosta innostuisivat lähtemään...