Nyt se neuleurakka on sitten ohitse. Hauska oli tehdä tätä tilaustyötä, jopa kappaleiden yhteen ompeleminen oli hauskempaa kuin aiemmin. Ehkä se johtui juuri siitä, että neule ei tullut itselleni.

Ihastuin itsekin juuri tähän malliin, kun olen sen ensikertaa nähnyt. Eipä sitä silti omasta kaapistani vielä löydy, vaikka kaksi sellaista olen jo neulonut. Molemmat tilaustöitä. Ensimmäinen oli 7-veikasta ja tämä toinen Luxus cloudista, Novitan lankoja sekin. Tämä viimeinen lanka varsinkin oli aivan ihana neulottava, voin suositella lämpimästi. 7-veljestä oli aika raskas lanka tähän, minun mielestäni, mutta kaunis siitäkin kyllä tuli.

Tässä kuva tunikasta tilaajan yllä. Kuvaan pyydetty tilaajan lupa. Aika kiva, vai mitä? Tämä tehty siis siitä Luxus Cloudista.

Vähän suunnittelin jo, että josko tekisin itselleni tällaisen samanlaisen jostain silkin ja bambun sekoitteesta, voisi olla aika ihana kesällä ... mutta katsotaan.

Nyt on kuitenkin suunnitteilla ensin sellainen pidempi liivi, ihan jonnekin pohkeisiin saakka ulottuva. Se koostuisi erilaisista ja eripituisista suikaleista, joista osa olisi virkattu, osa neulottu, osa erilaisia kankaita, ehkä vielä nahka/keinonahka suikaleita ja helmiä ja höyheniä. Suikaleet ommellaan toisiinsa, mutta alaosassa niitä ei ommellakaan koko pituudeltaan kiinni, vaan ne jäävät auki, eri korkuuksilta. Valkoisen ajattelin siitä tehdä... se on vielä suunnitteluasteella, mutta yhtä virkattua kaitaletta olen jo aloittanut... Se olisi sellainen puolilämmin tekele kylmiä iltoja varten tai jonkun juhlamekon seuraksi tai... kyllä sille varmaan käyttöä löytyisi.

Nyt sormia syyhyttää se kaitaleen virkkaus jo niin paljon, että siirrynpä tästä koukun varteen!