Tuottaapa nyt hankaluuksia tämä koiran koulutus ja lenkille lähtö. Coco innostuu niin mahdottomasti, kun ollaan lähdössä lenkille ,että tunteja kuluu ennen kuin päästään ovesta ulos. Ihan viimetinkaan lähtöä ei siis voi jättää.

Eilen meni tosiaan noin 1,5 h yhdelle lenkille lähdössä ja iltalenkille lähteminenkin vei yli 30 min. En minä mitenkään voi käyttää tällaista aikaa, kun pitäisi aamuisin töihinkin ehtiä ja on minulla muutakin elämää kuin nämä koirat ;) Laitoin siis kouluttajalle eilen illalla vielä viestiä ja pyysin lisää vinkkejä. Ehdotti, että koira sidotaan lenkityshihnastaan meidän jonkun vyötäisille kiinni niiksi ajoiksi, kun ollaan kotona. Ei ilmeisesti sitten niin samaistuisi siihen, että hihna merkitsee lenkkiä...

Ei hirveästi vielä ainakaan auttanut. No, tosin tänään päivälenkille lähteminen vei vain 1h 10min, joten onhan siinä jo 20 min edistystä... Minua kyllä ärsyttää olla kaiken aikaa sidottuna tuohon koiraan ja tuskin se hauskaa on siitäkään, mutta kaikki keinot on nyt kokeiltava.

Meillä kun oli ohjeet muka syödä siitä Cocon kupista ennen kuin ruoka annetaan sille, niin nyt ei ole sitten 2 päivään suostunut syömään. Vähän harmittaa, koska syöminen oli kyllä yksi niistä asioista joissa ei ollut mitään ongelmia aiemmin. Eikä tässä koirassa ole liikaa lihaa ollut ennenkään.

No, kaipa tuokin tästä helpottuu. Ehkä minä vain odotan tuloksia aivan liian nopeasti.