Meillä jääkausi jatkuu edelleen ja nyt mukana on osaksi, erittäin lievästi, myös toinen koiramme, joka on nyt osaltaan ryhtynyt kuvittelemaan, että ehkäpä hän nyt sitten vuorostaan voisi olla se joka määrää meillä. Eipä voi, joten tartutaan tähän nyt heti, niin eipä pääse sitten äitymään niin pahaksi.

Sain yhtenä päivänä kouluttajalta luvan kokeilla Cocon silittämistä, päälaelta puoleen selkään, 2 silitystä. Ei muuta. Kun sitten lähdin töihin ja tulin takaisin kotiin iltapäivällä, niin arvaatte varmaan mikä minua odotti. Kakkaläjä . Eipä näytä meidän koiraneiti vielä kestävän silittelyjä, joten jääkautta jatkettiin. Sitä on nyt kestänyt reilut 3 viikkoa. On se kyllä aika rankkaa olla silittelemättä koiraansa, puhumatta sille ja kommunikoida vain ärähdyksin, ääntein ja elein.

Muuten ollaan kyllä edistytty, kulkee hihnassa jo paljon, paljon paremmin. Koulutusporukan kanssa kävimme metsälenkillä ja sielläkin kulki, VAPAANAKIN, aivan juuri niin kuin toivottiin. Hienoa, uskon, että kyllä tämä tästä. Pikkuhiljaa.

Omien käsitöiden tekemisessä on nyt pieni tauko, sillä teen tilaustyönä nyt A-linjaista palmikkotunikaa (Novitan ohje) ja projekti vie nyt neulomisaikani kokonaan. Se malli on kyllä aivan ihana tehdä ja lanka on myös upea ja mukavaa neuloa. Siitä on kohta takakappale valmis ja sitten vain etupuolen kimppuun.  Jos tilaaja suostuu, niin laitan siitä kuvan sitten, kun on valmis. Pääsiäisen aikaan saan sitä varmaan hurjasti tehtyä, kun ei olla sen kummemmin menossa reissuun minnekään ja minulla on vapaata vielä tiistainakin.

Olen nyt ottanut aamuohjelmaani lyhyen kundaliinijooga session. Ei vie aikaa kuin noin 10 minuuttia tässä lyhyessä versiossa, mutta tuo silti mukavan energisen olon usean tunnin ajaksi. Jos jonain aamuna jää väliin, niin en ota siitä stressiä, mutta yritän kyllä pitää huolen, että tulee tehtyä mahdollisimman usein. Kundaliini on vähän kuin Hathan ja Astangan sekoitusta. Liikkeet on dynaamisia, mutta helpohkoja (alussa ainakin), hengitys on tärkeässä asemassa ja halutessaan voi myös käyttää sanoja hengityksen tukena. Tämä jooga sopii minulle parhaiten. Astanga on minulle liian voimakasta ja hankalia asentoja sisältävää (leikattu polvi ja vatsa ym.) ja hatha taas aivan liian pliisua ja hidastempoista, suorastaan tylsää minusta. Koska harrastan myös meditaatiota, niin kundaliinijooga toimii hyvin myös sen tukena.

Mukavaa ja munarikasta pääsiäistä kaikille!