juu, jääkausi loppui, mutta ongelmat jatkuu... enpä oikein tiedä mitä tehdä? Olen pyytänyt kouluttajalta lisää ohjeita, mutta hän ei vielä ole vastannut viestiini. Mutta tosiaan, pari päivää sujui hyvin, mutta sitten läjien ilmestyminen taas alkoi. Saatiin siihen ohjeeksi tiukentaa taas otetta Cocon kanssa, mutta sillä ei ollut vaikutusta. On kokeiltu pidempää lenkkiä, pitämistä siinä tilassa, johon jää kun lähdemme töihin ja kouluun, myös silloin kun olemme kotona. Mutta ei apua.

Aika voimattomaksi tuntee itsensä, kun rakastaminen ja helliminen vei koiran väärille raiteille, eikä kuri tai välinpitämättömyyskään tuo toivottua tulosta. Mitä muuta enää voi kokeilla? Toivottavasti kouluttajalla on vielä joku ässä hihassaan. Ja tuntuu kyllä ikävältä, jos koiraa ei voi jatkossakaan yhtään helliä, rakkaushan ei ole mihinkään hävinnyt, mutta sitä voi nyt välittää vain tunteiden ja sydänyhteyden kautta, ei fyysisesti.

Tuolla joskus aiemmin kirjoittelin, että neulon itselleni hametta. Se ei ole oikein edistynyt. Siksi, että on ollut muita neuleita työn alla, mutta myös siksi, että se hame ei enää puhuttele. En ole vielä raaskinut purkaa sitä, kun tein sitä jo aika pitkälle, mutta kyllä se täytyy purkaa. Ei viitsi tehdä isoa työtä, kun jo valmiiksi tuntuu siltä, että en tule sitä pitämään. Teen siitä langasta sittenkin ison hartiahuivin. Sen voi vaikka antaa lahjaksi, jos tuntuu etten pitäisi sitäkään.

Purettavan hameen alimmainen kerros menossa... tähän piti tulla 3-4 kerrosta tällaisia kaaria, mutta, kuten sanottu, purkutuomio on annettu.

Viikonloppuna olin mielenhallinta ja meditaatio kurssilla. Meitä oli mukavan pieni ryhmä ja ohjaaja ehti ohjata jokaista meistä henkilökohtaisesti. Se oli rentouttavaa ja voimaannuttavaa. Oli ihanaa, kun sai keskittyä täysin itseensä ja joku muukin otti asiasi ja mietteesi huolekseen. Miten rentouttavaa! ja miten paljon valoisammalta maailma näyttääkään, näistä pikkuongelmista huolimatta. Olen pikkuhiljaa alkanut oppia uutta asennetta, kiitollisuutta kaikesta tapahtuneesta, ihan kaikesta ja se auttaa.  Alan kyllä hahmottaa tuota Cocon juttuakin tätä kautta ja syytä siihen, mutta en vain vielä ole niin pitkällä, että saisin sen hoidettua ilman apua - ja ehkä ei ole tarkoituskaan. Ehkä tämä ymmärrys siitä riittää...